9 Temmuz 2013 Salı

SB,FO VE ÖÖ

Beşiktaş bu sene farklı bir  yapılanma içerisinde haksız olsada Samet Hoca'yı göndermek adaletsizlik oldu. Hemen ardından başlayan seçim furyası stadyum projesi derken FEDA sezonu bitti ve ardından başlayan Transfer sezonu sonrası transfer edilecek oyuncular ve bulunacak hoca dönemide başlamış olacaktı.

Önder Özen gibi futbolcu konusunda deneyimli bir spor yorumcusu ile anlaştı Fikret Orman. Geçen yıl kurulan arama tarama ekibi, Önder Özen ile  birlikte  nokta atışı yapılması amaçlanmakta ama tabii önce hocanın bulunması lazım. Takımın sağ bek,  sol bek, ve ön libero eksiği bir  yana hocası yok bi defa.

Geçen yıl Twitter'dan Niang transfer edilmişti ne kadar  akıllıca yapılan bir transfer !  Daha  sonra transferin Twitter üzerinden yapıldığının ilan edilmesi ise ayrı bir akıl göstergesi !

Hoca  bulunmadan Franco bulundu. Rusyanın serin ikliminden Türk Töresine uygun Gökhan Töre Transferi gerçekleşti. ve daha sonra en büyük eksiklik giderildi ve  Slaven Biliç Beşiktaşın yeni  teknik direktörü oldu. Biliç Mizahi ve yaşam tarzı Beşiktaş camiası ve taraftarına benzer bir yapıda olduğu için doğru bir tercih gibi görünüyor Rusyadan Slaven Biliç  Beşiktaş töresine uygun bir şekilde olduğu için transfer edilmiş Önder Özen ise tam stiline uygun  bir teknik adamla çalışacağı için kafasındaki şablon belirmişti.

Beşiktaş Demirören döneminin zengin  iş bilmez şımarık tutumunu sonlandırdı dedik fakat bu seferde Demirören döneminin ilk senesindeki yanlışlar başladı. Sezer transferi ne  kadar gerekli ! veya Pektemek demek gol demek,  Almeida  demek sakatlık demek,  Holosko demek bir miktar para ve oyuncu demek. Eneramo demek eski Amokachi demek eh birde Ömer Şişmanoğlu ile birlikte Şişmanlayan bir forvet hattı. Sezercik diye yutturulan Fenerin elden bedavaya çıkartmasın diye Stadyumlarında bize yer açması için geçilen Fikret Orman kıyağı sonrasında 250 binciği Süper Kaleci Tolga Zengin için kıyamamak Ericsson'a bedavadan verdiğimiz milyon dolarlar karşısında çok da yüksek bir para değil aslında ! Adebayor ve Ronaldinho gelecek, sahaya 8 forvetle çıkıp her takımı yenecek bir Beşiktaş oynadığı stadyumda Kadıköy Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu olacak !

Takımın eksik olduğu bölgeler sağ bek sol bek  ( SB ) transferleri Slaven Biliç ( SB ) ile giderildi.
Ön Libero mevkinde ki eksik ille de ÖN ille de ÖN diye başkanımızın uğraşları sayesinde ÖNDER ÖZEN'le çözüldü.
Şimdi FO rahatlasın takımın Sol beki belliymiş şimdiden, Slaven Bilic Ersan Gülüm ile birlikte o bölge için mekik dokuyorlarmış. Ee Sözleşme yenilenen Toramanı da Ön liberoya Önder Özen koydu mu Bu takım Derbilerde rakiplerine koydu mu ? diye sorular her zaman sorulur bizde yanıt ararız..


.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder