12 Eylül 2013 Perşembe

Düşüncesiz Düşünce


Düşüncesiz düşünce diye birşey var bu ara moda, Kimse kimsenin düşüncesine saygı göstermeyip düşüncesizce düşüncesini söylüyor. Düşüncesiz olması düşünce temeli zaten. Maalesef düşüncesiz düşünce sahiplerine 140 karakterde bile düşüncesiz düşünceni anlatamıyorsun çünkü düşüncesiz düşünce sahiplerinden geçer not alamıyorsun. Düşüncesi düşünce sahipleri 140 karakteri bile dolduramayacak kadar basit düşünesiceler topluluğu.
Düşüncesiz düşüncenin en büyük hobisi resim. Edebi sanat ya da resim sanatı olmasından değil düşüncesiz düşüncede sadece objelere bakıp anlık sırıtma düşünce hali mümkün. Herkes birbirine gider yapıyor bu düşüncesiz düşüncede. En büyük düşünce eylemi o çünkü nasıl olsada aşağı alsamda düşüncesizliğimle onu düşüncelere boğsam. Düşünce sahibi düşünür ve kelimelere döker her satırını. Düşüncesiz düşünce sahipleri ağır bir biçimde görmezden gelip pasifleştirmiş gibi görünselerde yazmaya devam eder düşünce sahibi.
Düşüncesiz düşüncenin en büyük düşmanı yoktur daha doğrusu düşmanı yoktur. Çünkü en büyük düşman ta kendisidir. Düşüncesiz düşünce topluluğuna ne anlatırsan anlat okunmayacağı için sen düşünür onlarda 140 karaktere bile sahip olamayacak kadar düşüncesiz olmaya devam edeceklerdir…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder